Netflix maakt musical en zoekt musical acteurs van over de hele wereld, iedereen kan meedoen

Netflix en de producenten van de aankomende musical film 13 van Jason Robert Brown kondigden op 12 februari aan dat ze een open casting-oproep voor de film houden en algemene video-inzendingen aanvragen voor mannelijke en vrouwelijke tienerrollen, evenals voor Archie, die spierdystrofie heeft .


De opnames zijn in New York en Toronto. De makers benadrukken dat iedereen met ervaring of een opleiding volgt in een professionele musical waar ook ter wereld, kan deelnemen. De deadline voor de video inzendingen is 2 maart. En de opnames zijn in de zomer van 2020.


Vorig jaar werd aangekondigd dat de musical van Brown, met een boek van Dan Elish en Robert Horn, zou worden aangepast voor het scherm van Horn. Neil Meron, de Tony-genomineerde producent die de filmversies van Chicago (2002) en Hairspray (2007) leidde, tekende onlangs bij het project, en Tamra Davis, herinnerd voor het helpen van Billy Madison (1995), zal regisseren.


13, het verhaal van een joodse tiener die gedwongen is om door het land te verhuizen na de scheiding van zijn ouders, ging in première op Broadway in 2008. Het was de eerste - en tot nu toe enige - musical met een cast en band die uitsluitend uit tieners bestond. Onder de originele cast bevonden zich een jonge Ariana Grande en Graham Phillips.


Je kan alle informatie hier vinden: https://www.castittalent.com/13


.


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0