Ook deze acteurs staan in de Lotto Arena

Gisteren kondigde Deep Bridge opnieuw een top headliner aan voor hun Christmas Show, André Hazes. Maar ook Belle Perez, Tinne Oltmans en musicalartiesten Nordin De Moor en Goele De Raedt voegen zich toe aan de indrukwekkende cast met de zanger Christoff, Wannes Lacroix (‘The Voice’) én musicallegende Hans Peter Janssens.


Belle Perez Samen met André Hazes wordt ook de populaire Belle Perez toegevoegd aan de line-up van ‘The Christmas Show’. De Limburgse die momenteel toert met ‘Fiesta Perez’, de theatershow waarmee ze haar 20-jarige carrière viert, kijkt er alvast naar uit: “Ons zoontje Ellia Wouter was drie jaar geleden uitgerekend voor kerstavond, maar hij kwam een weekje vroeger. De kans is groot dat hij straks meekomt met papa, want het gebeurt niet vaak dat mama, naast de hits, ook kerstliedjes zingt. Ik vind het nu al geweldig dat ik dadelijk mag meewerken aan deze prachtige productie en samen met het publiek mee ga genieten van deze ultieme kerstbeleving. Ik kijk er enorm naar uit om met Christoff, André Hazes, Wannes Lacroix en alle andere collega-artiesten, liedjes en muzikale kerstsurprises te brengen.


Tinne Oltmans Nog een fijne naam die meespeelt in ‘The Christmas Show’ is voormalig Ghost Rocker Tinne Oltmans. De finaliste van ‘Steracteur Sterartiest’ tekende zopas een platencontract bij Universal Music, maar musicals blijven een grote liefde. Na ‘Zoo of Life’ en ‘Doornroosje’, en voor ze volgend jaar schittert in ‘MAMMA MIA!’, dompelt Tinne zich helemaal onder in de kerstsfeer en trakteert het publiek straks op heerlijk meezingbare kersthits.


Musicalsterren 

Het unieke aan ‘The Christmas Show’ is de versmelting van de populaire artiesten met sterren uit de musicalwereld. Na de aankondiging van Hans Peter Janssens, worden ook Nordin De Moor en Goele De Raedt  toegevoegd aan de affiche. De Moor studeerde aan het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, waar hij in 2004 afstudeerde. Ondertussen speelde hij mee in verschillende Vlaamse en Nederlandse musicals, waaronder ‘Shrek’, ’40-‘45’ en ‘Spamalot’. Voor zijn rol als Patsy in ‘Spamalot’ won hij de Vlaamse Musicalprijs voor ‘Beste Mannelijke Bijrol’. In ‘Chaplin’ zette hij enkele jaren geleden een indrukwekkende hoofdrol neer.

Met Goele De Raedt krijgt de kerstshow er straks nog een topsoliste bij. Ze behaalde diploma’s aan de conservatoria van Brussel en Gent, en was te zien in de populaire tv-series ‘Thuis’, ‘Wittekerke’ en ‘Spoed’. Goele schitterde in de musicals ‘Daens’, ‘MAMMA MIA!’, ‘Beauty and the Beast’ en de Ketnet-musical ‘Team U.P.’ Goele onfermt zich in The Christmas Show ook over het kinderkoor, dat zal worden samengesteld uit de leerlingen van The Musical Academy.

Met het toevoegen van André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans, Nordin De Moor en Goele De Raedt, en de aankondigingen van Christoff, Wannes Lacroix en Hans Peter Janssens, krijgt de affiche van ‘The Christmas Show’, die plaatsvindt op zondag 22 december om 18.00 uur in de Antwerpse Lotto Arena, vaste vorm. 

Wil je dé grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen niet missen, dan bestel je best tijdig jouw tickets op www.deepbridge.be.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0