Ook theateragenda in het najaar stroomt leeg

Dit najaar zal het aan de kleinere voorstellingen zijn om het publiek voor zich te winnen. Zowat alle grotere producties verplaatsen opnieuw hun voorstelling, maar wel naar 2021. Na Deep Bridge, Studio 100 verplaatst nu ook Uitgezonderd Theater een grote productie naar 2021. Pocahontas, de musical van september 2020 zal verhuizen naar de krokusvakantie van 2021.


Uitgezonderd. verplaatst Pocahontas, de musical


Theaterhuis Uitgezonderd. verplaatst de familiemusical Pocahontas van september 2020 naar de krokusvakantie van 2021 in Capitole Gent. Een musicalcreatie vraagt heel wat voorbereidingen en de beslissingen van de laatste Veiligheidsraad geven helaas nog niet genoeg zekerheid om in de beste omstandigheden te kunnen spelen. En daar heeft ons publiek recht op, een familiemusical in de beste én veiligste omstandigheden. Producenten James Cooke en Bob Jennes hebben in overleg met Capitole Gent gekozen om veilig uit te wijken naar 20 en 21 februari 2021. Het is dus nog even wachten voor de vele fans die reeds een kaartje kochten, maar dan zijn ze ook zeker dat ze een prachtige musical te zien krijgen in ideale omstandigheden.


"Het gaat er zeker van komen. We zouden dolgraag nu al spelen, we missen ons publiek, we missen de interactie, het theater, het podium... We kunnen niet wachten om onze liedjes te laten horen en ons publiek te verwennen met een heerlijke, stoere, hartverwarmende musical. Maar de veiligheid van onze bezoekers en onze acteurs is voor ons het hoogste goed.", verklaart James Cooke." 

Iedereen die al een ticket gekocht heeft zal eerstdaags gecontacteerd worden.headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0