Playbill komt naar België en Nederland en later ook Duitsland

Playbill de grootste nieuws en theater website in Amerika komt na London, ook naar België en Nederland.

Playbill is van oorsprong een maandelijks Amerikaans tijdschrift voor theaterbezoekers. Hoewel er een abonnement beschikbaar is voor levering aan huis, worden de meeste exemplaren van Playbill afgedrukt voor bepaalde producties en verspreid aan de deur van het Theater als het programma van de shows op Broadway en West-end. Daarnaast is PLAYBILL ook de referentie voor iedereen die meer wil te weten komen over producties en shows die spelen op Broadway en West-end.


Dat PLAYBILL nu kiest voor ons land is niet zo onlogisch, zowel in Nederland als België zitten héél wat internationale theaterproducenten, met voet aan wal in Europa en China. Ook staat Nederland bekend om grote Broadway producties naar hun zalen te halen. Naast Nederland en België is ook Duitsland een belangrijk theater en musical land, ook daar zijn plannen om een lokale online editie te maken.


Op dit moment is geweten dat Playbill theaternieuws uit Vlaanderen en Nederland zal brengen vanaf april 2020. Later ook voor Franstalig België en Frankrijk via www.playbill.fr


Of ook de programma brochures met de gekende Playbill layout zullen volgen in onze theaters, is nog niet bekend

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0