Plopsa Theater krijgt nieuwe naam Proximus Theater

Het Plopsa Theater in De Panne krijgt een nieuwe naam. Vanaf vrijdag 11 oktober zal de theaterzaal van Plopsaland De Panne als Proximus Theater door het leven gaan.


Na 6 jaar ondergaat het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne een gedaanteverandering. Daarvoor werkt het park samen met Proximus, waardoor ook de naam vervangen wordt door Proximus Theater. De transformatie van het Plopsa Theater naar het Proximus Theater is al gestart, meldt Plopsa dinsdag. Onder meer het logo op de gevel en alle communicatie krijgen een update.


De officiële inhuldiging van het Proximus Theater vindt plaats op vrijdag 11 oktober, tijdens het concert van Laura Tesoro. Beide partners slaan de handen in elkaar om de totaalbeleving voor alle doelgroepen verder te verbeteren.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group: Enerzijds geven we met deze verandering het theater een neutralere naam voor externe concerten, musicals en liveoptredens die buiten de uren van het park plaatsvinden. Daarnaast is Proximus ook een vaste waarde op de festival- en concertkalender, we spreken dus dezelfde doelgroep aan.

Naast de externe concerten en liveoptredens zullen ook de parkshows, die zich binnen de openingsuren afspelen, plaatsvinden in het Proximus Theater, vertelt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof nog.
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0