Polyamorie als thema voor nieuwe komedie in Mechelen

Liefde kan mooi zijn, maar het is niet altijd eenvoudig op die roze wolk. Theater M heeft ondertussen ervaring in het maken van theaterproducties over 'liefde' in al zijn facetten. Polyamorie staat voor een levenswijze waarin men open staat voor het gelijktijdig hebben van meer dan één liefdesrelatie, waarbij ook ruimte is voor seksualiteit op de voorwaarde dat het gebeurt in openheid en eerlijkheid en met medeweten en instemming van alle betrokkenen.


Vanaf 19 maart 2020 pakt theater M uit met de feelgoodkomedie ‘De ideale vrouw’. Een verhaal over polyamorie, een relatievorm waarbij je relaties aangaat met meer dan één persoon tegelijk en waar er open over wordt gecommuniceerd. Net bij dat laatste knelt in deze productie natuurlijk het schoentje.


Tom werd verliefd op Chloë en ook op Sofie. Hij is gelukkig met zijn 'ideale vrouwen', zonder dat zij elkaar kennen. Of toch? Welke keuzes maken ze? Deelt Tom hier de lakens uit of hebben - zoals al eeuwen het geval is - de vrouwen het voor het zeggen?  U komt het te weten in deze nieuwe, eigen productie van theater M.


Drie jonge, gedreven spelers met heel wat ervaring schitteren in hun rol, Ken Verdoodt (bekend uit ‘Amika’ en als Vlaamse stem van ‘Bob De Bouwer’), Annelies Boel (onder andere uit de spektakelmusical ’40-’45 en binnenkort in de musical ‘Daens’) en Elise Roels (Emma uit ‘Thuis').


Vanaf 19 maart 2020 bij theater M te Mechelen en vanaf 19 juni 2020 in de zwarte zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.


Info en tickets: www.theaterM.be
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0