Poppentheater voor volwassenen in het zevende speelseizoen van Take Twee

Take Twee Producties kan met fierheid melden dat ze voor speeljaar 2019-2020 weer een reeks primeurs op het lijstje hebben staan. Ze starten het speeljaar met “ Pikant is Plezant” een vertaling van Guy Keeren

Een komedie met: Laura De Leeuw, Joachim Van Ransbeeck, Reggy Turneer, Ron Bouevelet, Linda Swinnen en Linda Dhaene


Theater - "Over de doden niets dan Goeds"


In de Rode zaal mag je half november de wereldcreatie van de allereerste schuivenkomedie verwachten. Een deurenkomedie kenden we al, maar dit wordt een Schuivenkomedie. Het scenario is van Frank Van Erum. Take Twee Producties slaat deze keer de handen in elkaar met Frank. Hij schreef het stuk zelf, doet de regie en speelt ook zelf mee. Ook "Loes Van den Heuvel" ( Carmen uit Fc De Kampioenen) een van de hoofdrollen zal vertolken.


Het stuk speelt zich af in een Mortuarium en het publiek mag zich dus aan een billen kletser verwachten, want wat kan er allemaal mislopen in zo'n mortuarium? Hilarische situaties zullen elkaar opvolgen.


De Cast: Loes Van den Heuvel, Frank Van Erum, Linda Dhaene, Liesbet Verstraeten, Jerry Verhaert, Paul Peeters, Ben Bervoets, Gregory Van Damme en Anne Van Opstal.


Regie: Frank Van Erum


Theater - "Doodschrik"


"Doodschrik" is een geweldige Thriller die in Europa nog nooit vertoond werd. Ben Bervoets zal de hoofdrol vertolken, naast Roy Miner, Saartje Danckers, Vincent De Coninck en Jelle Bervoets. Regie is door Piet Van Linden . Ook de special effects zullen de moeite worden in de Kleine Fakkel. Het publiek mag zich aan iets heel speciaals verwachten.Poppentheater voor volwassenen - "De Poesjenellen vieren ook Kerst"


Ben Bervoets vond de tijd rijp om met Poppentheater Klein maar Moedig ook voorstellingen voor een volwassen publiek te maken. Tijdens de kerstperiode mag u zich aan een hartverwarmende poesjenellen voorstelling verwachten in een kerstsfeer, een borreltje, Antwaarpse humor en meezingers van lange tijd geleden. Linda Dhaene, Ben Bervoets e.a. gaan hier een geweldige productie van maken.


Naast deze producties brengt Take Twee: Krot & Co en het 30 jarig bestaan van charme zanger "Roy Miner"
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0