Première van "Kerstmis den boom in" zorgt voor vuurwerk

Vanavond ging het zoveelste "shot in de roos" van de Sven De Ridder Company in première: Kerstmis den boom in.


Ianthe Tavernier, Nicoline Hummel, Will Ferdy, Stefan Perceval, Leen Dendievel, Louis en Peter Thyssen, Nicole en Hugo en vele andere bv's kwamen alvast een vroege kerstmis meevieren op de rode loper.


Het verhaal


Charlotte (Kristel Verbeke) kijkt ieder jaar opnieuw uit om kerstavond te vieren samen met haar man Cisse (Sven De Ridder) die net een enorme hekel heeft aan dat hele kerstgedoe. Geef hem maar liever een avondje werken.

Cisse vindt het dan ook helemaal niet erg wanneer hij uitgerekend op kerstavond door zijn baas wordt gevraagd voor een werk-etentje. Want net dat etentje kan hem wel eens de promotie van zijn leven opleveren. Daarvoor heeft hij de hulp van zijn liefste vrouwtje nodig. Maar een helse sneeuwstorm legt het land plat op kerstavond en daarbovenop staat er ineens onverwacht volk voor de deur, namelijk de jeugdvriend van Cisse, de Jerre (Brik Van Dyck) en Shania (Jasmine Jaspers), een schim uit een ver verleden. Vervolgens duikt Jean (Luc Verhoeven) op, een als kerstman vermomde clochard. En wanneer ze onze zatte kerstman binnen in huis brengen en hem een slaapplaats willen aanbieden voor kerstnacht wordt het een kerstavond die alleen nog maar uitdraaien op complete chaos en ziet Cisse zijn promotie steeds verder wegschuiven naar zijn collega...

Of kunnen deze zotte kerstperikelen Cisse net bekeren tot een kerstliefhebber?


Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Kristel Verbeke, Jasmine Jaspers en Luc Verhoeven geven het beste van zichzelf in dit kerstavontuur om u tegen te zeggen. Vergeet de Grinch, vergeet Home Alone, vergeet The sound of music... alhoewel... wij zagen toch een familie Von Trapp voor ons...Laat al die gekende kerstverhalen even aan de kant en ga gewoon eens kijken naar "Kerstmis den boom in"

Vriendschap, liefde, eenzaamheid maar vooral ook een verhaal vol chaos en verrassingen!

Je mag je letterlijk aan vuurwerk verwachten!
Heb je nog geen kerstcadeautje? Dan zal een ticket voor 'Kerstmis den boom in' zeker scoren! De voorstellingen lopen tot en met zondag 5 januari 2020 in het Fakkeltheater te Antwerpen.


Er rest ons niets meer te zeggen dan... Elvis has left the building...

Productie: Sven De Ridder Company Regie: Sven De Ridder Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder

www.fakkeltheater.be
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0