Producenten moeten opnieuw plannen, voorjaar smelt langzaam weg

Sinds het uitbreken van COVID-19 hebben alle producenten hun steeds aangepast aan de actualiteit. De blijvende impact van het coronavirus verplicht hen nu om de programmatie van volgend jaar te herbekijken. Daardoor smelt ook het theater voorjaar van 2021 langzaam weg.


Deep Bridge


Eén van de grootste musical huizen in ons land, Deep Bridge, moet 'the Sound Of Music' en 'Charlie and the Chocolate Factory' opnieuw inplannen. De Sound Of Music stellen ze alvast met één jaar uit en 'Charlie and the Chocolate Factory’ gaat in december 2022 pas in premiére. Voor beide musicals blijft voorlopig de cast wel aan boord.


Studio 100


"We wachten voorlopig de beslissingen van de overheid voor culturele evenementen af. Vanaf dan zullen we de aangepaste planning online plaatsen." Klinkt het bij Studio 100 de producent van o.a. de spektakel musicals Daens en 40-45


Fakkeltheater


Het Fakkeltheater in Antwerpen communiceerde vandaag op social media dat ze al zeker tot februari gesloten blijven.


"Met spijt in ons hart delen wij u mee dat ons theater tot en met (minstens) 31 januari 2021 gesloten zal blijven. Iedereen die in het bezit is van tickets zal per mail of telefonisch gecontacteerd worden. Geef ons de tijd om u te contacteren."

Bij andere theaterhuizen in Vlaanderen willen ze nog even afwachten om hun voorjaar officieel aan te passen. Grote producties moeten we niet verwachten, dat is zonder extra steun onbetaalbaar; klinkt het unaniem.


Raadpleeg steeds de website van het theater, de ticketservice of van de producent voor meer informatie


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0