Roodkapje en de vegetarische wolf


Het clichésprookje bij uitstek, Roodkapje en de wolf, in een musical gieten is geen evidentie.

Maar wees niet te snel met je oordeel, want de versie van Event-Team die binnenkort in héél vlaanderen te zien is, is allesbehalve een brave vertelling van het verhaal.

Gevestigde waarde als Dorothy Wuyts, Liesa Naert, Katrien De Becker, Liv Van Aelst en vele andere geven het verhaal een nieuwe vorm.



Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma werd bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling.

Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet ze de vegetarische wolf Gerrit. Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zal de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?


Roodkapje zorgt samen met haar vrienden uit het dorp voor meer dan een uur muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan uiteraard garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een schitterend decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes is Roodkapje dé familievoorstelling die je niet mag missen!


Vanaf april in een theater bij jou in de buurt! Tickets en informatie via www.event-team.be (foto's: Wim Lanser voor event-team)




headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0