Samenwerking tussen Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht onverwacht gestoptDe zevende zaalshow van komiek acteur Jacques Vermeire, speelt al bijna een jaar lang in verschillende theaters in Vlaanderen. De voorstelling is een groot succes, vooral door de gesmaakte samenwerking tussen Jacques Vermeire en sportanker Ruben Van Gucht.


Pers en publiek sprak over een gedroomde en, ongetwijfeld, langdurige samenwerking. Maar niets is minder waar sinds kort kunnen Vermeire en Van Gucht niet meer door één deur. Aan de grond van hun conflict ligt een geldkwestie. En ook wel enig eergevoel, want Ruben stond erop om erkend te worden als mede-auteur van de zaalshow.


Het succes van de reeks lag aan de basis voor een heronderhandeling te starten door Van Gucht over de voorwaarden van zijn financiële voorwaarden. Zo blijkt dat het om een bijzonder forse eis ging, die onmogelijk te slikken was voor de entourage van Jacques. 


De vraag om nieuwe onderhandelingen kwam erg onverwacht, en in het midden van de lopende tournee. Het management wilden zich houden aan de overeenkomst die er was. En op het einde van de tournee de rekening maken. Niet iets waar Van Gucht wou op wachten, zo ontstond dan ook een onhoudbare situatie.


De shows toekomstige shows gaan door, maar zonder Ruben Van Gucht.


Over de show


Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg één miljoen bezoekers nà Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire eind 2017 Van 7 tot 77 aan. Najaar 2019 wordt deze zaalshow wegens lopend succes verlengd.


Tickets en info: http://www.jacquesvermeire.be/index.html/


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0