Stany Crets geeft startshot voor repetities “Winterrevue – Extra Large”

Gisteren vond de eerste lezing plaats voor de Winterrevue editie 2019 en vandaag gaat het team van start met de eerste repetitie.


De vijfde editie van de Winterrevue belooft weer een geweldige show te worden! Nog groter dan ooit: meer show, meer dans, meer muzikanten, meer sketches vandaar dan ook de naam van deze editie “Extra large”.


Om de 1e repetitiedag goed in te zetten, nodigde Stany de pers uit voor een gezellig ontbijtje samen met de volledige cast.
De cast bestaat uit bekende gezichten met een toevoeging van extra talent. Zo maakt Helle Vanderheyden haar debuut in de Winterrevue en vervoegt zo de rest van de cast met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en special guest Luc Caals.


Het merendeel van de cast is ook nog druk bezig met hun andere projecten en gezien de start van de show op 13 december is, zal het nog een pittige repetitieperiode worden.


Zo is Ann Van den Broeck binnenkort te zien in de reeks Familie als “Kathleen”, Patrick Onzia toert verder met Nonkel Jef en begint aan zijn repetities voor ’t Schoon verdiep waar hij de rol van Roel Vanderstukken zal overnemen, Dirk Van Vooren gaat deze vrijdag in première met ’t Groot lot en Helle dartelt nog rond als Assepoester.


Ook de namen van het ballet/ensemble zijn gekend: Barbara Verbergt De Winter, Yannick Dijck, Marc Beaugendre, Eva Scheffer, Justin van de Ven, Eva Berhitu, Mieke Oldhoff en Pieter van der Veghte zullen het team versterken onder leiding van Laurent Flament als choreograaf.Uiteraard wordt dit allemaal begeleid door een live band onder het toeziende oog van Eric Melaerts.


“Als we zo gestaag verder gaan, mogen we spreken van een jubileum waarbij de naam EXTRA LARGE opgaat voor werkelijk alle facetten van deze productie”, getuigt artistiek verantwoordelijke Dirk Van Vooren.
Caals en Van Vooren herenigd na 13 jaar, daar heeft het publiek duidelijk zin in. De twee hebben samen maar liefst 650 shows samen gespeeld, enkel en alleen met de zomer- en winterrevue. Dat gaat dus vonken geven op het podium.

De verkoopscijfers van de Winterrevue in deze fase hebben nog nooit zo gunstig gescoord.

Op dit moment zijn er al bijna 7000 tickets de deur uit voor de Winterrevue 2019! Dus wees er snel bij om jouw plekje voor deze editie te bemachtigen!


Leuk om weten is dat er ook een winterrevue pop-up restaurant is. Je kan dus dineren in het theater voor aanvang van de show. Of je kan ook oudjaar vieren met de Winterrevue, gevolgd door een spetterend feestje met diner en afterparty. Meer info en tickets zijn te verkrijgen op www.elckerlyc.be/programma

Wil je nog meer weten over wat de cast allemaal te zeggen heeft over de winterrevue? Herbekijk dan hier onze RepoFoto's: Stijn Vandeput

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0