Studio 100 stelt geplande shows dan toch uit

Studio 100 stelt geplande shows in maart uit. Mensen die een ticket hebben gekocht voor één van deze voorstellingen zullen snel gecontacteerd worden via e-mail in verband met de omboeking naar de alternatieve speeldata.


Naar aanleiding van het advies van de federale regering in verband met publieksbijeenkomsten heeft Studio 100 in nauw overleg met de betrokken autoriteiten beslist om de lopende shows in maart uit te stellen. Het gaat hierbij over de musical "Daens" en de spektakel-musical "40-45" in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs en de K3-show in Flanders Expo in Gent.


Mensen die een ticket hebben gekocht voor één van deze voorstellingen zullen snel gecontacteerd worden via e-mail in verband met de omboeking naar de alternatieve speeldata.


Studio 100 gaat de opvoeringen die in maart gepland waren van de musicals "Daens" en "40-45" uitstellen. Die vinden plaats in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Ook de K3-show in Flanders Expo in Gent wordt uitgesteld.

Het productiehuis volgt hiermee de aanbevelingen op van de federale regering om indoorevenementen van boven de 1.000 mensen tot eind maart af te gelasten.


"Mensen die een ticket hebben gekocht voor één van deze voorstellingen zullen snel gecontacteerd worden via e-mail in verband met de omboeking naar de alternatieve speeldata", staat in het persbericht."We hopen deze voorstellingen snel opnieuw te kunnen inplannen. Op die manier hopen we de impact voor onze bezoekers en medewerkers tot een minimum te herleiden", zegt Hans Bourlon van Studio 100.

LIJST VAN DE SHOWS IN BELGIË


Daens de Musical:

12 tot15 maart


Spektakel-musical 40-45 18 tot 22 maart 25 tot 29 maart


K3 Show (Gent Expo)

21 tot 22 maartheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0