STUDIO 100 zoekt figuranten voor 40-45

Mensen die ervan dromen om tussen een Vlaamse topcast te staan in een megaproductie kunnen hun kans wagen als figurant. De figuranten worden opgedeeld in verschillende groepen die elkaar zullen afwisselen. Iedereen die zin heeft om samen met ervaren acteurs als Peter Van de Velde, Jo De Meyere en Jelle Cleymans op de planken te staan kan zich aanmelden. Het is een unieke kans om deel uit te maken van een overdonderend massaspektakel.


De spektakel-musical 40-45 ging op 7 oktober 2018 in première in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs en is momenteel verlengd tot mei 2020. Daarenboven laat Studio 100 vanaf volgend jaar de succesmusical Daens opnieuw los op het Vlaamse publiek.


Om je te kunnen inschrijven voor de audities voor Daens moet je eerst een profiel aanmaken voor In The Picture, onze vaste partner bij audities en castings.


Indien je reeds een profiel hebt bij In The Picture, kan je hieronder met deze gegevens inloggen en je onmiddellijk aanmelden voor de audities van Daens.


Indien je nog geen profiel hebt bij In The Picture, moet je hieronder eerst een profiel aanmaken om je vervolgens in te schrijven voor de audities van Daens. Bij de ingave van je e-mail en wachtwoord ontvang je een code om je e-mailadres te bevestigen. Sluit dit venster niet voordat je deze code hebt ingegeven. Controleer ook zeker je spam/ongewenste e-mail indien je de code niet onmiddellijk ontvangt. figuranten - minimumleeftijd is 16 jaar (geboren voor 01/08/03). - vanaf augustus 2019 op regelmatige basis beschikbaar zijn - ook voor schoolvoorstellingen op  donderdag- en vrijdagmiddag. - inschrijvingen open tot 01/05/19


Schrijf je hier in.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0