Sven De Ridder kan den boom in

Deze zomer kan je genieten van de tweede productie van de Sven De Ridder Company. Tijdens repetities van de Scouts forever, maakt Sven vandaag ook even tijd om hun kerstkomedie bekend te maken. Het stuk is opnieuw gecreëerd door Sven De Ridder en Brik Van Dyck en is naar eigen zeggen: "Een kerstkomedie voor de ganse familie".


Kerstmis den boom in, kan naast Brik en Sven rekenen op een sterke cast met Kristel Verbeke, Jasmine Jaspers en Luc Verhoeven. Voor Kristel is het haar eerste komedie theater avontuur na K3. En natuurlijk willen we Sven niet echt in den boom of toch?


Het verhaal


Charlotte (Kristel Verbeke) kijkt ieder jaar opnieuw uit naar kerstavond terwijl haar man Cisse (Sven De Ridder) net een hartsgrondige hekel heeft aan dat hele kerstgedoe.

Cisse vindt het dan ook helemaal niet erg wanneer hij uitgerekend op kerstavond door zijn baas wordt opgetrommeld voor een werk-etentje.


Misschien levert hem dat wel een promotie op.

Maar dan breekt een helse sneeuwstorm los en staan onverwacht zijn jeugdvriend Jerre (Brik Van Dyck) en Shania (Jasmine Jaspers), een schim uit een ver verleden, voor de deur.


Wanneer vervolgens Jean (Luc Verhoeven), een als kerstman vermomde clochard, een slaapplaats voor de kerstnacht hoopt te vinden bij Cisse en Charlotte, kan kerstavond alleen nog maar uitdraaien op een complete ramp.

Of toch niet?


Vanaf 12 december in de RODE ZAAL van het FAKKELTHEATER Hoogstraat Antwerpen

Tickets via www.fakkeltheater.be of telefonisch op 070 246 036 (max 0.30€/min)Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0