Terugkerend, gevestigde en nieuwe waarde hand in hand in nieuwe productie

InTeam lanceert de castfoto’s naar aanleiding van de start van de ticketverkoop voor hun nieuwe Musical Kiss Of The Spiderwoman. Héél wat Nederlands en Vlaams talent in de Cast.


Gevestigde waarde als AN LAUWEREINS met 25 jaar ervaring op teller in opera en operette, voor diverse productiehuizen zoals de Musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Music Hall en Stage Entertainment.


BRENT PANNIER die als kind al speelde in verschillende professionele musicals en dat na zijn studie naadloos heeft verder gezet.


Terugkerend talent PIETER VAN KEYMEULEN hij was te zien in shows van Els De Schepper en van de Efteling. Hij acteerde in TV series als ‘Spring’, ‘Sara’, ‘David’, ‘Thuis’. En na enige stilte, is hij sinds afgelopen jaar weer helemaal terug, en daar zijn we meer dan blij mee. Hij is binnenkort ook te zien in Familie. Pieter vertolkt de rol van Valentin in deze versie van Kiss Of The Spider Woman.


Naast Pieter komt er wat nieuw talent de bühne op SOFIE DE SCHRYVER studeerde in juni 2018 af in de richting Musicaltheater aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en neemt de rol Marta in.WILLARD BOGAARD begon, na het behalen van zijn diploma leerkracht lager onderwijs, met het volgen van musicallessen en ging meteen door naar het Koninklijk Conservatorium Brussel richting musical. Tijdens zijn studie deed hij zijn stages in de spektakelmusical '40-45' van Studio 100 en in 'Aladdin' van Uitgezonderd.Theater!. Hij stond in de herneming van 'Blood Brothers' van InTeam Producties in september 2018. Willard maakt deel uit van het ensemble en speelt de rol van Aurelio.


‘Kiss of the Spider Woman’ vertelt het verhaal van twee mannen, die in het Buenos Aires van de jaren tachtig een gevangeniscel delen. Molina zit daar vanwege zijn geaardheid, Valentin omwille van zijn politieke overtuiging. Het leven in de gevangenis is extreem zwaar. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook  – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertelt Molina over Hollywood-films uit zijn jeugd waarin de mysterieuze Spinnenvrouw een grote rol speelt. Valentin vertelt over zijn grote liefde Martha. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de één onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid?


Een musical met: Alyssa Luypaert, Brent Pannier, Pieter Van Keymeulen, An Lauwereins, Sofie De Schryver, Jeroen Logghe, Aaron De Veene, Rick van den Belt, Arno van Bergen, Willard Bogaard, Lander Van Nuffelen, Berten Vanderbruggen en Dries Strumane


De musical gaat op 1 september in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater in première en speelt tot en met 15 september.


Meer info op www.inteam-producties.be of www.fakkeltheater.be


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0