The Christmas Show vanuit je kot

Op het einde van het jaar pakt Deepbridge steeds uit met hun Xmas show. Door de welgekende omstandigheden, zijn de theaters en grote zalen nog steeds gesloten en kan dit dus niet doorgaan.


Deepbridge bleef echter niet bij de pakken zitten en ging dit jaar voor een home edition. The Christmas show in uw kot volgen! Het is niet hetzelfde zeg je? Nee dat klopt, je zit niet in dezelfde sfeer, je voelt niet de warmte om je heen, je hoort niet die zalige stemmen live in je oren…


Moet dat je tegenhouden om deze Christmas show niet te zien? NEE! Absoluut niet! De artiesten en ganse cast hebben zich enorm ingezet om de kerstsfeer, de warmte en de zachte smeuïge stemmen helemaal tot in jouw huiskamer te brengen!Ik hoor je nu zeggen, ja maar Kerst is voorbij. Klopt ook! Hield dat je vorige jaren tegen om toch nog na Kerst stiekem of uit volle borst mee te gaan zingen met al die kerstliedjes? Daar heb je jouw antwoord al…


Kerstmuts of moet ik zeggen “Kretsmuts” af voor iedereen die hier aan meegewerkt heeft! Mooie kerstdecors, sneeuw die rond je oren vliegt, kerstoutfits, ze hebben er allemaal aan gedacht.


We willen natuurlijk allemaal snel terug live kunnen genieten, laat dat je echter niet tegenhouden om nu nog snel tot 7 januari mee te genieten van de geweldige stemmen van Iante Tavernier, Koen Crucke, Maureen Vanherberghen, Christoff, en nog vele anderen!

We kunnen jullie natuurlijk niet alles verklappen! Kretsman Stany leidt jullie mooi door het zangparcour.De Kretsman zou natuurlijk niets zijn zonder zijn artiesten rondon hem, het gekende langbenige showballet, een 15-koppige liveband en uiteraard zijn Kretsvrouw!Misschien toch nog 1 tipje van de sluier: Helle Vanderheyden en Nordin de Moor in een duet? Zou het kunnen? Tot eind 2019 hadden ze dat nog steeds niet gedaan, wist ze ons toen te vertellen. Daar zou nu wel eens dubbel en dik verandering in kunnen komen.


Deepbridge speelde deze creatie klaar in enkele weken, volledig corona-proof volgens de regeltjes die de Kretsman je nog een aantal keer duidelijk uitlegt. Luister vooral ook eens naar de mooie Kretsbrief en laat je samen met de sneeuw, kerstbelletjes, kerstdecor, rode gloed en mooie muziek weer even helemaal meenemen naar de most wonderful time of the year…Heel het team heeft genoten van de productie van deze show, hopelijk geniet jij er even hard van.


Weet je nog niet wat te doen in de eerste week van het nieuwjaar? Of wil je dit weekend nog even terugkijken naar de feestdagen? Koop dan ticket voor deze online show en kijk tot en met 7 januari naar de Christmas Show.

Opnieuw en opnieuw en …


Tickets en info: https://deepbridge.be/shows/the-christmas-show-live/

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0