The Ladies & de Lassies zorgen voor een daverende muziekshow

Naar aanleiding van 15 jaar Hotel Vocal zorgden Barbara Dex, Sandrine, Daisy Thys, Jelle Cleymans en Sam Verhoeven voor muzikaal vuurwerk tijdens hun eerste verjaardagsshow vanavond in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Entertainment, muziek, humor, glitterpakjes, het mocht allemaal niet ontbreken!

Enkele van de artiesten die in de voorbije jaren meewerkten of nog gaan meewerken aan "Hotel Vocal" kwamen een kijken nemen samen met ons.Wie zijn "The Ladies"?


The Ladies vormden in 2017 reeds een trio tijdens "Hotel Vocal".

Barbara Dex ken je waarschijnlijk nog wel van haar deelname in 1993 aan het Eurovisiesongfestival. Sandrine die debuteerde in 2004 in "Idool" waar ze de derde plaats wist te behalen. En gastvrouw van "Hotel Vocal" Daisy Thys was onlangs nog te zien in "La Cage aux folles".Wie zijn de Lassies?


De Lassies trekken reeds sinds 2016 met een eigen show door Vlaanderen.

Lassie nummer 1 staat beter gekend als Jelle Cleymans en is tegenwoordig niet meer weg te denken in het musicalgebeuren. Momenteel is hij te bewonderen in 40-45 en binnenkort in Daens 2.0 maar hij blijft tussendoor ook bezig met zelf teksten en muziek te schrijven. De tweede Lassie is Sam Verhoeven. Sam heeft ook menig musical gespeeld en is jullie gastheer bij "Hotel Vocal".

De twee groepen samen vormden vanavond de succesformule "The Ladies & de Lassies", bijgestaan door een fantastische zevenkoppige swingende band onder leiding van Pol Vanfleteren.

Je kon niet alleen genieten van de individueel krachtige stemmen maar ook van de samensmelting. Als deze 5 topartiesten samen "the show must go on" beginnen te zingen, laat dit niemand onberoerd. Elk nummer is passend bij de artiesten gekozen of het nu solo of met meer is. Ze hebben letterlijk allemaal veel noten op hun zang om het met Daisy haar woorden te zeggen. Een leuke combinatie van Vlaamse en Engelse muziek aan mekaar geknutseld met grapjes en jawel... zelfs goocheltrucs.

De show is slechts 4 keer te zien. Snel zijn is dus zeker de boodschap want de kaarten vliegen de deur uit. Je kan misschien nog kaarten versieren voor 29 of 30 november. Maar als je denkt dat je stil op stoel gaat blijven zitten, dan blijf je misschien beter toch maar thuis...

Meer info via: https://fakkeltheater.be/voorstelling/ladies-de-lassies
Moet je de show toch missen? Dan kan je nog altijd eens langsgaan bij 1 van de "Hotel Vocal" shows, een populair zondagmiddag café-chantant in het Fakkeltheater. Gastvrouw Daisy en gastheer Sam nodigen weer menig zangtalent uit. Bekijk zeker eens de agenda:

https://fakkeltheater.be/voorstelling/hotel-vocal-2019-2020


Uiteraard willen we jullie al eens laten meeproeven dus bekijk hier zeker het bisnummer even:Foto's: Stijn Vandeput

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0