Theater Elckerlyc gesloten tot mei

Ook Theatertainment is genoodzaakt de komedie "KIEREWIET" uit te stellen tot volgend theaterseizoen door Covid-19. "KIEREWIET" is verplaatst naar 30 april 2021. Eerder was ook de productie "Assisen III" verplaatst van Uitgezonder Theater, het productiehuis van James Cooke. Daardoor is Theater Elckerlyc gesloten tot 8 mei. De eerst volgende producties op de agenda zijn Rosa en Modest de Theatershow, Mr Gay Belgium en Jan Van Dyke zijn 70ste verjaardag show.


De komedie "KIEREWIET"


Vorige week pakte Theatertainment nog uit met een persconferentie maar vandaag heeft het Coronavirus ook het team van de komedie "KIEREWIET" gedwongen tot "omdenken". De voorziene première van 10 april gaat niet door. Gezondheid gaat voor op alles.Theatertainment en De Komedie Compagnie nemen het risico niet, noch voor de repetererende cast, noch voor het publiek. In goed overleg met regisseur Stany Crets en cast heeft producent Theatertainment de voorstelling uitgesteld naar komend theaterseizoen. Iedereen zal opnieuw van de partij zijn. Er waren ondertussen al 6000 tickets verkocht. Al deze tickethouders zullen gecontacteerd worden en omgeboekt naar een nieuwe speeldatum vanaf 30 april 2021 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Zaakvoerders Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren staan 100% achter deze bijzonder zware beslissing:

"We gaan er met ons team alles aan doen om iedereen die een kaartje kocht op de best mogelijke manier om te boeken. De repetitieperiode verder zetten in deze omstandigheden is tegen alle maatregelen in, we nemen daarom als producent onze verantwoordelijkheid en geven afspraak voor deze komedie in april 2021. Dat is nog lang, maar deze productie meer dan een jaar uitstellen heeft uitsluitend met agenda’s te maken. We wilden deze topcast terug samenbrengen en dat was de enige mogelijkheid. Zorg goed voor elkaar, volg de gezondheidsrichtlijnen nauwgezet op en weet: uitgesteld is zeker niet afgelast!"


Meer info kan je hier vinden: www.elckerlyc.be/coronavirusheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0