Theater is veilig maar... is dat genoeg voor de Vlaming?

Sam Verhoeven, de directeur van het fakkeltheater in Antwerpen vraagt zich op social media af hoe je in deze moeilijke tijden mensen kan overtuigen om toch naar het theater te komen.

Onze ploeg werkt dag en nacht om die theaterbeleving veilig te maken én te houden. De komende weken en maanden spelen bij ons zo'n geweldige producties, met artiesten, crew en technici die het beste van zichzelf geven. Ik ben er van overtuigd dat mensen nu nood hebben aan ontspanning, een gezellige non-tv avond, gewoon: efkes buitenkomen. Stelt Verhoeven

Maar toch, het blijft moeilijk om mensen te overtuigen naast alle berichtgeving. Nu dat deze week de " tone of voice" weinig hoopvol is voor onze vrijetijdsactiviteiten ziet het er opnieuw niet goed uit voor het theater. We gaan ervan uit de er opnieuw een moeilijke tijd voor de producenten en theaters aankomt. Virologen waaronder Marc Van Ranst sluiten niet uit dat theaters opnieuw moeten sluiten. Volgens het kabinet van Minister van Cultuur Jan Jambon is daar op dit moment nog geen sprake van.


Wij hebben ons publiek nodig om in leven te blijven, om hun levens leuker en zinvoller te maken en om onze maatschappij levendiger te houden. Sluit Sam Verhoeven af.

Het Fakkeltheater heeft een ruim en veilig aanbod. Lees hier meer

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0