Theater van de toekomst "The Great Gatsby"

De tijd dat publiek massaal naar theater gaat is voorbij. Veel productiehuizen proberen nieuwe manieren uit om het publiek naar de theaters te lokken. Een unieke locatie, rijdende tribunes, spectaculaire stunts, ongezien decor of mee zoeken naar de dader, zorgt vandaag voor een heropleving. De moderne theater bezoeker wil de totaalbelevenis. En dat heeft ook de cast & crew begrepen van The Great Gatsby. Het mysterie begint al bij het kopen van de tickets, je weet wanneer je gaat, maar de locatie krijg je pas later. Je ontvangt één week vooraf een SMS van de Gatsby himself.

Het verhaal van Jay Gatsby is rijkelijk besprenkeld met dans, cocktails en verleiding. Je gaat op avontuur met de acteurs en dwaalt rond door de verschillende ruimtes in het huis van Gatsby.

Er is een centraal speelveld, maar er zijn vooral veel kamers die het decor vormen en je helemaal laten verdwalen in de Jaren 20. Zo is er een slaapkamer, bureau, een jazzbar en een boudoir. De acteurs sturen je door het verhaal. De show staat bol van stomende jazz, illegale drank en intieme ontmoetingen, stiekeme afspraken en gestolen kussen. Je doet gewoon mee, de relatie publiek en acteur vervaagt, en die acteurs zijn nog niet de minste.


De voorstelling speelt nog tot 9 mei ergens in Brussel en dit met Timo Descamps, Katja Retsin, Veerle Malschaert, Randall Van Duytekom, Emelien Raats en vele anderen.

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0