Theaterwandelingen in Veurne

Zaterdag staat Veurne in het teken van 'Verdwenen cafés en brouwerijen' met theaterwandelingen en een retrokoers!


De theaterwandelingen nemen je mee doorheen de cafégeschiedenis van Veurne. Pittige discussies, smeuïge roddels en een groots nieuw project geven een inkijk op het dagelijkse leven voor de modale Veurnaar. Ook dit jaar verwelkomen we in een regie van Sophie Pijlijser een topcast


Dit is de e vijfde editie van Historisch Veurne, de rijke geschiedenis van het Veurnse caféleven in. Noem cafés gerust de sociale media van de twintsigste eeuw: een dagelijkse standaard om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden. In elke straat waren er daarom wel één of meerdere caféétjes te vinden. Veurne telt bij het begin van de twintigste eeuw maar liefst 123 cafés, acht brouwerijen en twee mouterijen!

De theaterwandelingen nemen je mee doorheen de cafégeschiedenis van Veurne. Pittige discussies, smeuïge roddels en een groots nieuw project geven een inkijk op het dagelijkse leven voor de modale Veurnaar. Ook dit jaar verwelkomen we een topcast met o.a. Sam Louwyck, Otto van Gelder Jr., Charlotte Dewulf en Joris Goens, aangevuld met lokale talent in een regie van Sofie Pijlijser.

Start theaterwandelingen: 10u00, 11u30, 14u00, 15u30, 17u00 en 18u30 Duur theaterwandeling: 60 minuten


© Beeld Bas Bogaerts
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0