Thomas de Stoomlocomotief tuft naar Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen

Thomas de Stoomlocomotief™, bekend van VTM KIDS JR, komt dit seizoen terug naar het theater met een gezellige familievoorstelling voor de allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders. Een heel bijzonder jubileumjaar, want Thomas viert zijn 75e verjaardag met al zijn Vlaamse fans.

Volg snel het spoor naar het theater en ga op reis met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud. 

Thomas is, samen met al zijn vriendjes, te zien op 13 december 2020 in Capitole Gent en op 16 januari 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Het verhaal

Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekertjes uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen.

Tickets en informatie

Categorie 1: 24,90 euro / Categorie 2: 22,90 euro

Tickets via www.teleticketservice.com of 070/345.345 (max 30 cent per minuut)
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0