Verdubbeling van ticketverkoop voor tweede seizoen Milo Rau

Ligt het aan het uitstekende voorbije seizoen, ligt het aan Milo Rau, of toch gewoon aan onze gesmaakte marketingactie (vroegboekkorting)? Feit is dat de ticketverkoop voor het seizoen 2019-2020 meer dan verdubbelde tov dezelfde periode vorig jaar. Die verkoop lag vorig jaar, één maand na de start van de verkoop op 9000, voor volgend seizoen ligt dat cijfer al een stuk boven 18000 verkochte tickets. Om dat te kaderen: vorig seizoen haalde NTGent 38.000 toeschouwers.


Dat betekent niet dat alles al uitverkocht is, wel dat het voor een aantal voorstellingen reppen is om nog aan tickets te geraken. Zo zijn alle voorstellingen van Familie (Milo Rau) quasi uitverkocht. Ook Wie is Bang, Rijgen en Het Narrenschip (Monster Truck (DE)) doen het zeer goed. 

Het voorbije seizoen is bijna voorbij, het volgende is eigenlijk al begonnen. Dit weekend (29 + 30/6) kan je nog komen naar de toonmomenten van Luk Percevals theaterworkshop Uur van de Waarheid, de allerlaatste voorstellingen van dit seizoen.


Voor de openingsproductie Wie is bang (Tom Lanoye, première op 20/9 in NTGent)) startten de repetities al enkele weken geleden, Filip Peeters, An Miller en hun beide dochters repeteren op dit moment met Milo Rau aan Familie (première op 4/1/2020).


Deze zomer kan je naar NTGent (co-)producties Marat/Sade (wereldpremière op 29/6 in Schauspielhaus Bochum), Histoire(s) du Théâtre II (Faustin Linyekula; wereldpremière op 18/7 op Festival d’Avignon), De Living (1-3/8 Theater aan de Parade, ‘s Hertogenbosch) en Wie is Bang (wereldpremière op 27/8 op het Zeeland Nazomerfestival in Middelburg).


Foto: Michiel Devijver


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0