Wout Verstappen je bent goud waard

De cast van de aankomende musicalproductie 'Charlie Brown', met Wout Verstappen in de titelrol, trotseerde vorige week de hitte en trok de studio voor de opname van hun promotiesingle! Bekijk en -luister hier alvast in primeur het volledige openingsnummer van de show, en live vanaf 20 september in het Fakkeltheater in Antwerpen!

CHARLIE BROWN vertelt het verhaal van een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond.

Met veel hoogtes, maar – helaas – al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop.

Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht. Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus. Kortom, het leven zoals het is.

Het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes, Linus, Schroeder, Lucy, Sally... en o ja...Snoopy, je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom... die is natuurlijk ook van de partij !


Charlie Brown' wordt dé must-see musical voor het hele gezin en speelt vanaf 20 september in het Antwerpse Fakkeltheater, met Wout Verstappen in de titelrol en Mark Tijsmans als Snoopy! Reuben De Boel, Jeroen Logghe, Sarah Kefi en Phaedra Segers vervolledigen deze droomcast.


BOEK NU JE TICKETS via www.musicalcharliebrown.be of www.fakkeltheater.be!
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0